Palkan alennus parkkimaksuilla

Toimintojen keskittäminen kaupunkialueelle, johtaa aina pysäköintiongelmiin. Pohjois-Karjalan keskussairaalan ahtaalle tontille Joensuussa päätettiin siirtää myös Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän psykiatriset palvelut, mukaan lukien Paiholan sairaala. Päätöstä tehtäessä on ollut tiedossa myös päätöksestä johtuva haitta, pysäköinnin vaikeutuminen.

Eri ammattiryhmien 1. yhteinen ulosmarssi

Eri ammattiryhmien 1. yhteinen ulosmarssi keskussairaalassa Joensuussa

Halvoille pysäköintikentille ei ollut enää tilaa ja ne kuntayhtymä päätti korvata kalliiksi tulleella parkkitalolla. Parkkitalon raketamiskustannukset on myös päätetty siirtää valtaosin henkilökunnalle, joka vastusti uusia korotettuja pysäköintimaksuja ulosmarssilla 3.2.2014 klo 13. Aikaisemmin eri ammattiryhmät eivät ole järjestäneet yhteistä ulosmarssia etujensa puolustamiseksi sairaalan 60-vuoden historian aikana.

Ulosmarssiin osallistui lähes 200 Tehyn ja JHL:n jäsentä kuntayhtymän eri toimipisteistä. Tammikuussa kuntayhtymän johto sai asiaan liittyvän adressin, minkä oli allekirjoittanut yli 900 työntekijää. “Suomen tuottavin sairaala ja kalleimmat pysäköintimaksut” banderollilla muistutettiin kuntayhtymän johtoa nykyisestä tilanteesta, minkä ihmiset kokevat palkan alennuksena ja onnistuneen työn mitätöintinä. Ratkaisua kiistaan haetaan helmikuun aikana.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: