Vaalit 2011

Olen Pohjois-Karjalan vaalipiirissä eduskuntavaaliehdokkaana numerolla 93. Porukalla perusturvan puolesta on tunnuksemme.

Tässä ehdokkaamme 2011 vaaleissa.

Kuvassa ylärivi vasemmalta alkaen:

Arto Heikkilä 87, Hannu Ketoharju 88, Martti Vaskonen 93, Veijo Saarelainen 91.

Alarivi vasemmalta alkaen:

Ari Sulopuisto 92, Tuija Kuivalainen 89, Vilja Väisänen 94, Raimo Ruttonen 90.

Suomen kommunistisen puolueen SKP:n arvo näissä vaaleissa ja näiden vaalien jälkeen on, että se asettaa kyseen alaiseksi koko nykyisen kapitalistisen järjestelmän. Tämä nykyinen kapitalistinen järjestelmä uhkaa kaikkien tavallisten ihmisten arkea. Tämä nykyinen järjestelmä ei kasvata yhteisvastuullisuuteen, vaan oman edun tavoitteluun toisten oikeuksia polkemalla. Hyväksi esimerkiksi sopivat nykyiset kansanedustajamme.

Kun nyt työnsä päättävä eduskunta aloitti, se nosti puoluetukea 44 %. Lapsilisää samainen eduskunta korotti 0,4 %. Suhteessa puoluetuki nousi satakymmenen (110) kertaa enemmän. Hävettääkö Anu, Hannu, Eero, Esa, Lauri, Pekka, Pohjois-Karjalan kansanedustajat? Uskonpa ettei hävetä. Oman edun tavoittelu on yleisesti hyväksyttyä.

Nyt lapsilisää ei makseta köyhille yksinhuoltajille ja perheille, jotka joutuvat turvautumaan toimeentulotukeen. Rikkaille se maksetaan. Ja rikkaille halutaan yleisen edun nimissä maksaa vieläkin enemmän.

Esimerkiksi tästä kelpaa erilaiset EU:n vakausrahastot. Myös suomalaisilta veronmaksajilta, etenkin pienituloisilta veronmaksajilta, kerätään varoja rahastoon, jolla pelastetaan pankkeja. Tarkemmin sanottuna tällä rahalla tuetaan rahalla keinottelijoita. Yksi maailman rikkaimmista miehistä, amerikkalaisen suursijoittaja George Sorosin mukaan tällä rahalla tuetaan Saksan pankkijärjestelmää, joka johtaa kahden talouden unioniin…

SKP on näissä vaaleissa tavoitteilla, jotka palvelevat tavallista ihmistä: työläistä, työtöntä, pätkätyöntekijää, opiskelijaa, eläkeläistä. SKP esittää, että sosiaaliturvan uudistamisen lähtökohdaksi otetaan vähintään 900 euron perusturvan takaaminen kuukaudessa verottomana jokaiselle, jolla ei ole mahdollisuutta muuhun tuloon työttömyyden, opiskelun, pätkätöiden, vanhuuden tai muun vastaavan syyn vuoksi.

Haluamme että keinottelijat itse maksavat kriisinsä,

Haluamme että lähipalvelujen leikkaamiset lopetetaan

Haluamme että yksityistäminen lopetetaan

Haluamme että samasta työstä maksetaan sama palkka samassa maassa

Haluamme että pääomaverotusta korotetaan

Haluamme  että ydinvoimasta luovutaan

Haluamme siirtymistä uusiutuviin energiamuotoihin

Haluamme kansanäänestyksen EU-sopimuksista

Haluamme suomalaiset joukot pois Afganistanista

Haluamme pysyä irti Natosta ja sotaseikkailuista

HALUAMME RAHAN VALLASTA KANSAN VALTAAN!

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: